Клиника по акушерство

ул. "Гео Милев" №14
Плевен
5800
България
info@svmarina.com
facebook
064/ 800 292; 064/ 800 417

 

Новини

"На най-светлия празник, когато посрещнахме в дома ни новите членове на нашето семейство, искам да изкажа огромната си благодарност към д-р Партенов за професионалните грижи, които положи за мен през цялата бременност, по време на раждането и постродилните грижи; за професионализма на целия екип, работещ в клиниката по акушерство; на д-р Славкова за вниманието, с което бяха обгрижвани моите бебета; и не на последно място за иновативния подход, който беше приложен по време на операцията, чрез който процеса на раждане се превърна в уникално и незабравимо преживяване! Бъдете здрави, силни, вдъхновени и все така отдадени на тази свята професия! Честита и благословена Коледа!"
Ралица Иванова


"Благодаря на Д-р Партенов и Д-р Янева за успешно извървяния труден път до появата на най-хубавото създание в живота ми! Благодаря за грижите, вниманието и отношението, които получих за 9 месеца в АГ клиниката! Без вас нямаше да се справя и никъде нямаше да намеря адекватните решения и действия, които получих от вас!!! Благодаря Ви от все сърце, вие сте номер 1 !!!"


"А аз раждах в МБАЛ "Света Марина - Плевен" и ще кажа само едно - почувствах се все едно съм единствената, която ражда в света в този момент - 13 часа целият екип беше моето семейство.... А аз.... аз знаех, че съм спокойна и всичко ще е наред /въпреки че раждах за първи път /!!!!! Живи, здрави и благословени да са целия екип!" - Мариела Петкова“ – из форум в интернет


"Искаме да изкажем голямата си благодарност и признателност към д-р Партенов и неговия екип от акушерска болница "Света Марина", гр. Плевен! Едни невероятни професионалисти, сбъдващи мечти. Благодарим Ви, че Ви има, Вие сбъднахте нашата дългогодишна  мечта да имаме едно прекрасно дете на име Владислав, бяхте неотлъчно до нас през трудния път, който извървяхме заедно. Искаме да кажем на всички двойки, на които им предстои раждане в акушерска болница "Света Марина" - не се притеснявайте за нищо, в ръцете сте на истински професионалисти, като започнеш от санитари и стигнеш до доктори - всички са отдадени на една кауза, да се грижат и помагат неотлъчно на двойките, които постъпват в болницата. Раждането в акушерска болница "Света Марина" е едно невероятно изживяване изпълнено с много положителни емоции и много внимание от страна на д-р Партенов и неговия екип, изграден изцяло от професионалисти.              
БЛАГОДАРИМ ВИ!          
С почит,
Толя и Здравко Костови"
"На 09.02.2016 г се роди нашият син Борислав. Искам да изкажа специални благодарности на д- р Партенов и на целия екип, който се погрижи за нас.
Специални благодарности и на всички акушерки, доктори и санитарки, което бяха неотлъчно до нас и ни помагаха през цялото време. Желая ви здраве и нека бъдете все така всеотдайни в професията си."
"Останете си все така прекрасни, усмихнати, професионалисти и невероятно добър екип !!!
Благодаря на всички за всичко, бяхте прекрасни и очарователни и ме накарахте да се почувствам, щастлива мама и принцеса !
С уважение, Пепа и Айлин !"
"Благодаря за грижите, любовта и професионализма !
Хиляди благодарности на д-р. Партенов и д-р. Гаврилова, че доведоха жива и здрава на този свят нашата дъщеря !!
Безкрайни благодарности към екипа, целия екип, който обгрижва бебчетата, докато ние мамите се възстановяваме, за обясненията и объченията, които давате на майките новобранки, като мен. За това, че по цяла нощ и ден бдяхте над тях и реагирахте мигновено на всеки звън на телефона !
Научих много и добих увереност, благодарение именно на вас, а това е изключително важно за всяка мама, на която и предстои да се грижи сама за своето малко чудо !
За съжаление не мога да ви изброя по имена, но ви умолявам, направете всичко възможно да запазите всеки един член на перфектният ви екип !!!!
Бъдете здрави и отново благодарим !!!
С любов, новите мама и тате :)"
"Бих препоръчала на всяка майка да роди при вас !!
Всички сте страхотни и Благодаря на целия екип, че ми донесоха малката принцеса на бял свят !
Благодаря ви !"

"Престоят ми в родилната клиника на болница "Света Марина" в Плевен беше като приказен миг, а раждането един от най-хубавите спомени в живота ми. Мисля, че всички болници и голям брой лекари, акушерки и санитари трябва да се поучат от всичко, което се случва там.“ ... Гинекологична болница “Света Марина” по условия и обслужване е на световно ниво...” - Д.М., гр. София (Прочетете още)


“Дерзайте! Дано и други се нагърбят с трудната задача да помагат на българите в България. В чужбина професионалистите пробиват много по-лесно. Нужни сте ни тук!”  - М.Д., гр. София


“...Тук се почувствувах в друг свят! Бъдете все така мили и внимателни! Давайте ни щастливи дни!” - Е.Д., гр. Атина


“Да се направи така, че всеки българин да разбере за съществуването на болница “Света Марина”! Мили хора, поклон пред всеотдайността и професионализма Ви!” - В.И., гр. Севлиево


“Вашите грижи, внимание и изключителен професионализъм направиха престоят ми тук много приятен. Създаването на тази болница е голямо постижение, а хармонията, която се излъчва от всеки един член на персонала, интелигентността и ведрината - я правят уникална. Благодаря ви и от сърце ви желая успех!” - И.Х., гр. Лондон


“Възхитена съм от лекарския, акушерския и помощния персонал! Дано и в бъдеще поддържате своето високо ниво, за да бъде всеки пациент доволен като мен!” - Б.К., гр. Хасково


“...Всичко  в болницата е перфектно! Възхитена съм!” - С.В., гр. Глазгоу


 

Език

Посетители

В момента има 41  гости и няма потребители и в сайта